Címlap Hírek Kisasszony napi vendégeskedés

Kisasszony napi vendégeskedés

A Váci Egyházmegye oktatási-nevelési intézményei száma 2011. szeptember 1-től 6-tal nőtt. Közéjük tartozik a cserhátsurányi Szent István Katolikus Iskola is.

2011. szeptember 8-ai kirándulásuk egyik állomása Nógrádsipek volt. Megérkezésük után a vendégek az iskola alsós diákjaival és az ovisokkal közösen a Megbékélés keresztjéhez látogattak el.

A herencsényi Plébános Atya közös éneklésre és imára buzdította a gyerekeket. Elmélkedésében a Kisasszony nappal kapcsolatban mondott el néhány fontos gondolatot.

Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés

 

Barátaink ajándékokkal lepték meg a gyerekeket. Játékkal és egy kis fa elültetésével. Emléktáblácskát helyeztek el az esemény megörökítésére.

Vidám énekszóval búcsúztak a gyerekek és a felnőttek egymástól.

 

Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés Kisasszony napi vendégeskedés
 
Sajtóközlemény
Hirdetés
Hirdetés
Étlap
Hirdetés
Hirdetés
Szavazások
Mit látna szívesen a honlapon?
 
Keresés